Mijn favorieten

 

 

Jouw huis verkopen in Rijswijk en omgeving? 

Taco Verbeek Makelaardij regelt het graag voor je! 

De regio Haaglanden is een prachtige omgeving om te wonen. Dat is positief, want jouw huis of appartement verkopen wordt steeds interessanter, vooral in deze tijd.

Toch is het verkopen niet altijd eenvoudig. Een huis te koop zetten kan iedereen, maar een woning verkopen is een vak apart. Taco Verbeek Makelaardij heeft 25 jaar ervaring in de regio en verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Wij verkopen een huis met een overtuigende presentatie, unieke marketing tools én een betrokken begeleiding. Voordat wij aan de slag gaan maken wij altijd eerst een gratis waardebepaling, dit is de eerste stap naar het juiste verkoopplan.

Vraag nu een vrijblijvend verkoopgesprek aan of bel ons voor meer informatie op 070-3932300.huis verkopen regio Haaglanden en Rijswijk
 

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.
 


Waarom Taco Verbeek Makelaardij?

makelaar Rijswijk, regio Haaglanden Wij hebben 25 jaar ervaring in de woningmarkt in Rijswijk en omgeving
makelaar Rijswijk, regio Haaglanden Onze Verkoopstrategie is altijd op basis van jouw situatie en wensen
makelaar Rijswijk, regio Haaglanden Voor een optimale woningpresentatie met ons gerichte en slimme verkooppakket
makelaar Rijswijk, regio Haaglanden Altijd een eerlijk en helder advies

Spreekt onze aanpak jou aan? Laten we dan kennismaken! Vraag hieronder een vrijblijvend verkoopgesprek aan of bel ons via 070-3932300.

 
Huis verkopen Hoogeveen

 
 

Vrijblijvend verkoopgesprek 

Wij maken graag eens kennis. Vraag een vrijblijvend verkoopgesprek aan via het onderstaande formulier. In dit gesprek lichten wij onze dienstverlening toe, waarna jij alle informatie hebt om te beslissen met wie jij de samenwerking aan wilt gaan. Heb je nog vragen? Je kunt ons ook direct bereiken op 070-3932300. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring