• Home
  • gratis-waardebepaling-rijswijk

Gratis waardebepaling

Wat is mijn woning waard? 

Ben jij van plan om je huis te verkopen? En ben je benieuwd wat jouw huis waard is? Onze gratis waardebepaling geeft je een duidelijke indruk van de actuele waarde van jouw woning en de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. Wij komen graag eens vrijblijvend en kosteloos bij jou langs om je uitgebreid te adviseren over de verkoopstrategie, verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en presentatiemogelijkheden.

Vraag hieronder de gratis waardebepaling aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 070-3932300. 

Wat houdt een waardebepaling in?

Er zal een makelaar van Taco Verbeek Makelaardij bij je langskomen om je woning op te nemen. De makelaar zal vervolgens een adviesverkoopprijs bepalen na schatting van de waarde van jouw woning. Let op, dit is dus GEEN taxatie!

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

makelaar-rijswijk-regio-haaglanden  Vergelijkbare woningen
makelaar-rijswijk-regio-haaglanden  Staat van onderhoud
makelaar-rijswijk-regio-haaglanden  Omgeving
makelaar-rijswijk-regio-haaglanden  Kadastrale gegevens

 

Verkoopstrategie

Door alle sterke en verbeterpunten van jouw huis te benoemen zal de makelaar samen met jou gaan zorgen voor een optimale verkoop. De verkoopstrategie zal worden bepaald aan de hand van jouw verhaal en de opgenomen punten van jouw huis. Aan de hand van deze punten zal de makelaar jouw adviesverkoopprijs gaan bepalen. Het is nu aan jou, of je de samenwerking aan wilt gaan met Taco Verbeek Makelaardij in Rijswijk.
 

 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

 

Partners


Copyright © Taco Verbeek Makelaardij B.V. 2019